Projektowanie i podstawy teorii formowania kształtek kulistych z ciasta
Autor: Temat i słowa kluczowe:ciasto ; dzielenie ciasta ; formowanie ciasta ; kształtki ; kształtki kuliste ; kęsy ciasta ; pieczywo ; piekarstwo ; przetwórstwo spożywcze ; właściwości reologiczne
Wydawca:Wydaw. Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format cyfrowy: Identyfikator oryginału: Język: Powiązania:Rozprawy - Akademia Techniczno-Rolnicza im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Prawa: Właściciel praw:Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy