Badania nad kinetyką dezaktywacji katalazy drożdży Saccharomyces cerevisiae przez nadtlenek wodoru
Autor: Temat i słowa kluczowe:drożdże ; kinetyka ; katalaza ; dezaktywacja ; nadtlenek wodoru ; enzymy ; kinetyka enzymów
Wydawca:Wydaw. Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format cyfrowy: Identyfikator oryginału: Język: Powiązania:Rozprawy - Akademia Techniczno-Rolnicza im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Prawa: Właściciel praw:Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy