Kujawsko-Pomorska Digital Library contains 262 816 digital objects
Object
Title: Cukiernictwo i sztuka pieczenia czyli jak można bez uczenia się cukiernictwa, wszystkie tu dokładnie podane i opisane rzeczy robić : jako to: przyrządzenie makaronów, ciast cukrowych, cukru w laskach, karmelków eseng pastów, rozmaitej dage i tragantowych rzeczy, i t. d. tudzież zaprawianie lukrowanie, glazurowanie owoców i t. d. : przy tem dodatek orobieniu w gospodarstwie potrzebnych rozmaitych rzeczy, podług własnego doświadczenia, wypracowanych
Description:
Publisher:
nakł. Księgarni K. Reyznera ; Czcionkami Karóla Pompejusza
Place of publication:
Format:
Original identifier:
Language:
Digital object identifier:
Rights:
Domena publiczna (Public domain)
Access Rights:
Resource Identifier:
Digitalisation:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Original in:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
Last modified:
Nov 15, 2023
In our library since:
Nov 18, 2015
Number of object content hits:
2 294
Number of object content views in DjVu format
954
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl./publication/90878
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Objects Similar
Prall, Fr. Victorini, Józef (1876-1944) Towarzystwo Gospodarskie Wschodniej Małopolski
Norkowska, Marta (1872-1930) Gebethner i Wolff
Gregorowicz, Tomasz
Florentyna Wanda
Wolf, Rebekka H. S. K.
Grebitz, Caroline Eleonore Szacfajer, Walenty ( -1840)