Struktura obiektu
Tytuł:

Jak przerabiać owoce bez cukru

Autor:

Wojcieszek, Anna

Temat i słowa kluczowe:

Kuchnia (owoce) ; przerób ; poradniki

Opis:

Wyd. 3. ; 17 cm. ; il. ; 79 s.

Współtwórca:

Gebethner i Wolff

Wydawca:

Gebethner i Wolff ; Drukarnia Przemysława K. Podgórczyka i Sp.

Miejsce wydania:

Warszawa ; Kraków

Data wydania:

1941

Typ zasobu:

książka

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

513994

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_007

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu