Obiekt

Tytuł: Jak przerabiać owoce bez cukru

Autor:

Wojcieszek, Anna

Data wydania:

1941

Typ zasobu:

książka

Opis:

Wyd. 3. ; 17 cm. ; il. ; 79 s.

Współtwórca:

Gebethner i Wolff

Wydawca:

Gebethner i Wolff ; Drukarnia Przemysława K. Podgórczyka i Sp.

Miejsce wydania:

Warszawa ; Kraków

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

513994

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_007

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:161482

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

15 lis 2023

Data dodania obiektu:

8 lip 2016

Liczba wyświetleń treści obiektu:

1 550

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

1203

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.umk.pl./publication/156509

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Jak przerabiać owoce bez cukru 15 lis 2023

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji