Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 262 816 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Wielkopolski kucharz : 600 praktycznych przepisów kucharskich z własnego doświadczenia jako to : przepisy smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, przysmaków i ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz sekreta gospodarskie etc.
Opis:
Na k. tyt. pseud. aut. Maryan. ; Wyd. 3. ; 20 cm. ; VIII, 277, [11] s.
Wydawca:
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Identyfikator oryginału:
Język:
Identyfikator obiektu cyfrowego:
Prawa:
Domena publiczna (Public domain)
Prawa dostępu:
Identyfikator zasobu:
Digitalizacja:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
15 lis 2023
Data dodania obiektu:
8 lip 2016
Liczba wyświetleń treści obiektu:
3 196
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu
2030
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.umk.pl./publication/156511
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
Obiekty Podobne
Prall, Fr. Victorini, Józef (1876-1944) Towarzystwo Gospodarskie Wschodniej Małopolski
Norkowska, Marta (1872-1930) Gebethner i Wolff
Gregorowicz, Tomasz
Florentyna Wanda
Wolf, Rebekka H. S. K.