Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 262 816 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Nowy kucharz doskonały : czyli zasady i technika racjonalnej współczesnej kuchni i 608 przepisów oraz dietetyczne i kulinarne wskazówki dla gospodarstw o ograniczonych środkach dla osób, pragnących zeszczupleć dla cierpiących
Opis:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnicze ; Drukarnia W. L. Anczyca i Sp.
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Identyfikator oryginału:
Język:
Identyfikator obiektu cyfrowego:
Prawa:
Domena publiczna (Public domain)
Prawa dostępu:
Identyfikator zasobu:
Digitalizacja:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
15 lis 2023
Data dodania obiektu:
18 lis 2015
Liczba wyświetleń treści obiektu:
3 225
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu
1562
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.umk.pl./publication/90881
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
Obiekty Podobne
Ciundziewicka, Anna (1803-1850)
1862
książka
Krupska, Małgorzata
2023
czasopismo