- Strona główna
- O Projekcie O Projekcie
-
Kolekcje
Kolekcje
- Regionalia
-
Materiały dydaktyczne
- Archeologia
- Architektura
- Archiwistyka
- Astronomia
- Bibliotekoznawstwo
- Biologia
- Budownictwo
- Chemia
- Ekologia
- Ekonomia
- Elektrotechnika
- Etnografia
- Filozofia
- Fizyka
- Geografia
- Historia
- Informatyka
- Językoznawstwo
- Konserwacja zabytków
- Kulturoznawstwo
- Literatura piękna
- Literaturoznawstwo
- Logika
- Matematyka
- Mechanika
- Medycyna
- Muzealnictwo
- Muzyka
- Naukoznawstwo
- Pedagogika
- Politologia
- Prawo
- Psychologia
- Religioznawstwo
- Rolnictwo
- Socjologia
- Sport i turystyka
- Sztuka
- Teatrologia
- Telekomunikacja
- Wojskowość
- Zootechnika
- Dziedzictwo kulturowe
- Archiwalia
- Indeksy Indeksy
- Historia przeglądania Historia przeglądania
Dziękujemy, zgłoszenie zostało wysłane
Wystąpił błąd, zgłoszenie nie zostało wysłane. Sprawdź poprawność danych lub spróbuj ponownie później.
Odmowa wysyłania. Niepoprawny tekst z obrazka.
Odmowa wysyłania. Weryfikacja reCAPTCHA nie powiodła się.
Zgłoś błąd związany z obiektem: Cukiernictwo i sztuka pieczenia czyli jak można bez uczenia się cukiernictwa, wszystkie tu dokładnie podane i opisane rzeczy robić : jako to: przyrządzenie makaronów, ciast cukrowych, cukru w laskach, karmelków eseng pastów, rozmaitej dage i tragantowych rzeczy, i t. d. tudzież zaprawianie lukrowanie, glazurowanie owoców i t. d. : przy tem dodatek orobieniu w gospodarstwie potrzebnych rozmaitych rzeczy, podług własnego doświadczenia, wypracowanych
Dane kontaktowe
Adres
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
ul. Gagarina 13, 87-100 Toruń, POLSKA
87-100 Toruń
Telefon
(+48) 56 611 2213
Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji