- Main page
- About Project About Project
-
Collections
Collections
- Regionalia
-
Didaktische und wissenschaftliche Schriften
- Archäologie
- Architektur
- Archivistik
- Astronomie
- Bibliothekswiss.
- Biologie
- Bauwesen
- Chemie
- Ökologie
- Ökonomie
- Elektrotechnik
- Ethnografie
- Philosophie
- Physik
- Geografie
- Geschichte
- Informatik
- Sprachwissenschaft
- Denkmalpflege
- Kulturwissenschaft
- Schöne Literatur
- Literaturgeschichte
- Logik
- Mathematik
- Mechanik
- Medizin
- Museumswesen
- Musik
- Wissenschaftslehre
- Pädagogik
- Politologie
- Rechtswesen
- Psychologie
- Religionswissenschaft
- Landwirtschaft
- Soziologie
- Sport und Tourismus
- Kunst
- Theaterwissenschaft
- Telekommunikation
- Militärwesen
- Zootechnik
- Kulturelles Erbe
- Archive
- Indexes Indexes
- Recently viewed Recently viewed
Thank you, the report has been sent.
An error has occurred, the report has not been sent. Please check if the data is valid or try again later.
Sending declined. Incorrect text from the image.
Sending declined. reCAPTCHA verification has failed.
Report a problem related to object: Cukiernictwo i sztuka pieczenia czyli jak można bez uczenia się cukiernictwa, wszystkie tu dokładnie podane i opisane rzeczy robić : jako to: przyrządzenie makaronów, ciast cukrowych, cukru w laskach, karmelków eseng pastów, rozmaitej dage i tragantowych rzeczy, i t. d. tudzież zaprawianie lukrowanie, glazurowanie owoców i t. d. : przy tem dodatek orobieniu w gospodarstwie potrzebnych rozmaitych rzeczy, podług własnego doświadczenia, wypracowanych
Contact details
Address
Universitätsbibliothek Toruń
ul. Gagarina 13
87-100 Torun, Polen
Phone
(+48) 56 611 2213
This page uses 'cookies'. More information