Kujavisch-Pommersche Digitale Bibliothek contains 262 489 digital objects
Object
Title: Nowy kucharz doskonały : czyli zasady i technika racjonalnej współczesnej kuchni i 608 przepisów oraz dietetyczne i kulinarne wskazówki dla gospodarstw o ograniczonych środkach dla osób, pragnących zeszczupleć dla cierpiących
Beschreibung:
Herausgeber:
Towarzystwo Wydawnicze ; Drukarnia W. L. Anczyca i Sp.
Verlagsort:
Format:
Signatur original:
Sprache:
Digital objekt ID:
Rechte:
Domena publiczna (Public domain)
Zugriffsrechte:
Identifikation des Bestandes:
Digitalisierung:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Besitzen:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
Last modified:
15.11.2023
In our library since:
18.11.2015
Number of object content hits:
3 196
Number of object content views in DjVu format
1558
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl./publication/90881
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Objects Similar
Ciundziewicka, Anna (1803-1850)
1862
książka
Krupska, Małgorzata
2023
czasopismo