Kujawsko-Pomorska Digital Library contains 258 674 digital objects
Object
Title: Kucharz wyborny i tani czyli Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach, ryb, pieczystego, potraw gorących i zimnych, rulad, farszów, auszpików, kremów, galaret, musów, blamanżów, kompotów, marmelad, mleczek, legumin, ciast, soków, lodów : tudzież nauka przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni, sposobem łatwym, tanim i zdrowym ludzkiemu najodpowiedniejszym T. 1. ; Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...]
Description:
Publisher:
Place of publication:
Format:
Original identifier:
Language:
Digital object identifier:
Rights:
Domena publiczna (Public domain)
Access Rights:
Resource Identifier:
Digitalisation:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Original in:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
Last modified:
Nov 18, 2015
In our library since:
Nov 18, 2015
Number of object content hits:
1 006
Number of object content views in DjVu format
468
All available object's versions:
https://kpbc.umk.pl./publication/90876
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Edition name | Date |
---|---|
Kucharz wyborny i tani czyli Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...]. T. 1 | Nov 18, 2015 |
Objects Similar
1849
książka
Grebitz, Caroline Eleonore Szacfajer, Walenty ( -1840)
1839
książka
Dyrmontowa, Dominika M.
1847
książka
Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901) Wydawnictwo Księgarni H. Altenberga (Lwów) Jan Fiszer (Warszawa)
1911
książka
Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901)
1873
książka