Object

Title: Najlepsze i na długoletniem doświadczeniu oparte przepisy robienia najdoskonalszych konfitur, konserw, kompotów i lodów

Creator:

Gregorowicz, Tomasz

Date:

1868

Resource Type:

książka

Description:

Wyd. 2, popr. ; 15 cm. ; [4], 90 s.

Publisher:

Karol Wilda

Place of publication:

Lwów

Format:

image/x.djvu

Original identifier:

411551

Language:

pol

Digital object identifier:

HD_006

Rights:

Domena publiczna (Public domain)

Access Rights:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Resource Identifier:

oai:kpbc.umk.pl:137310

Digitalisation:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Original in:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Object collections:

Last modified:

Nov 15, 2023

In our library since:

Nov 18, 2015

Number of object content hits:

762

Number of object content views in DjVu format

405

All available object's versions:

https://kpbc.umk.pl./publication/90879

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

This page uses 'cookies'. More information